88 Comments
Sort by
Kamarás-Fekete Tímea
8 éves kisfiam kisfiam nagy örömmel kezdte a tábort és még nagyobb örömmel fejezte be. Nagyon izgatott volt az előadás miatt, de nagyon élvezte az 5 nap minden percét. Öröm volt látni, hogy az önbizalma szárnyra kapott. Ő megy még augusztusban, ha marad hely. Köszönjük az élményt minden segítőnek! :-)
LikeReply4d
Anikó Tompa
12 éves lánykám vett részt a táborban- aki alapvetően nagyon fél a szerepléstől. Végül úgy alakult, hogy főszerepet kapott a péntek délutáni záró darabban- bevallom én kicsit tartottam tőle- de nagyon ügyesen megoldotta (megoldották), az önbizalma az egekbe ugrott, büszke volt magára, jó érzéssel fejezte be a tábort. Nagy kedve lett a tanodához, úgyhogy valószínűleg találkozunk szeptemberben is! :)
LikeReply3w
Csaba Geönczeöl
Nagyon jó kis tábor volt! A 9 éves kisfiam nagyon élvezte és a záróelőadás az egész családot lenyűgözte. Augusztusban jövünk még egy turnusra :-)
LikeReply4w
Színjátékos Nyári Tábor
Kaptuk, köszönjük! :)
"Szuper tábor, kreatív és vidám csapat, csak ajánlani tudom! 7 éves kisfiam nagyon jó élményekkel gazdagodott!"
LikeReply4w
Albert Tamás
Csak ajánlani tudom őket! :)
Gyermekcentrikus, vidám jól képzett társaság. Lelkiismeretes hozzáállás, szórakoztató, de mégis a szükséges mértékben a fegyelemre és koncentrációra is összpontosító játékos oktatásmód. A humor és a jókedv minden pillanatban biztosított. Szuperül kezelik a különböző korcsoportok igényeit, és kiválóan megoldják a gyermekek közti (egyébként nem jellemző) esetleges súrlódásokat. Igen még a kicsit nagyobb türelmet igénylő gyerekkel is kiválóan megtalálják a hangot... ;) A tábor díja is igen baráti.
Külön kiemelném az oktatók őszinteségét a szülőkkel való kommunikációban, és a vezető (Ricsi Bohóc) Justitia istennőt megszégyenítő igazságtevő képességét! :)

Egy szó mint száz: Sosem voltam még gyermektáborral ennyire elégedett!! :)

(egy 6 éves kislány apukája)
LikeReply49w
Lehóczkiné Detty
Fantasztikus csapat foglalkozott idén is a gyerekekkel. Szuper kis előadást nézhettünk meg megint. Kevin és Bella is élvezte! Remélem hogy jövőre ismét tudnak menni😊 Csak ajánlani tudom minden gyereknek. BELLA: Fura volt a farkam🙈🤣 és jó volt a színpadon a díszlet között lenni.
KEVIN: az volt a jó hogy volt egy másik Kevin és barátok lettünk. Kicsit rossz volt hogy nagyon gyorsan el telt az az 5nap....
LikeReply150w
Gabi Fellner
Dóri mindig a FŐGONOSZ szeretne volna lenni, nyilván azért mert egyébként "jókislány". Itt a táborban, a gonosz Macskanő szerepben megadatott neki, hogy ármánykodjon, kiabáljon, ellenkezzen, másokat megtévesszen . Persze a próbák alatt, a háttérben, segített a kisebbeknek, bátorította a félénk társakat, kreatív tagja volt a csapatnak, együtt örült a sikernek. Vagyis bármennyire "rossz" akart lenni, mindig csak "jó" volt. És persze az előadás végén átállt a jó oldalra... Ezt a szabadságot, ezt a lehetőséget hálásan köszönöm!
LikeReply51w
Judit Gárdos
Sári nagyon jól érezte magát. Hamar eltelt a hét. Köszönjük a sok szeretetet, a lehetőséget, az előadást.
Sok szeretettel ajánlom a tábort mindenkinek! 💓💓💓
LikeReply51w
Emőke Tóth
Kevin kedvenc tábora. Tavaly is volt, idén pedig már a második turnusát tölti. Élvezi, nagyon szereti és nekem ez a legfontosabb. Egyetlen tábor, ahol a hét közepén nem kezdi el kérdezni, hogy mikor lesz már vége, nem próbálkozik be, hogy mi lenne, ha mégis inkább itthon maradna. Reggel izgatottan készül, délután máltatlankodik, hogy maradna még egy kicsit. Neki nagyon bejön ez a világ. :) Izgatottan várom a délutáni előadást, hiszen fogalmam sincs, hogy a múlt évi udvari bolnd és az idei majomkirály után milyen, testhez álló szerepet kapott.
LikeReply51w
Anita Kiss
Lili szerint szuper volt a tábor. Szerető, gondoskodó közeg, péntekenkét csodás előadások....addig pedig nagyon jó hangulat, készülődés, móka, kacagás. Ajánljuk mindenkinek! Hagymási Lili
LikeReply151w
Menu